Skip to main content

GULVAFSLIBNING OG LÆGNING AF NYT TRÆGULV

Sæt et særligt præg med trægulve

Hos BH Gulve har vi stor erfaring med at lægge trægulv samt vedligeholde det med en gulvafslibning, så det holder meget længere.

Træ er et super flot materiale, og der findes en masse muligheder for belægningen. Ud over et stort udvalg af træsorter er det også muligt at få det belagt i forskellige mønstre.

Uanset om du ønsker vores hjælp i forbindelse med lægning af et helt nyt gulv, eller om du ønsker at få foretaget en gulvafslibning af det gamle, så står vi til din rådighed. Vi hjælper både privatpersoner og erhvervskunder i Næstved, Slagelse, Vordingborg og flere andre steder.

Husk at behandle trægulvet fra start

Ulempen ved at have trægulve er, at de er svære at vedligeholde og generelt at holde pæne.

Der ligger meget arbejde i gulvslibning og lakering. Samtidig har det kun en begrænset effekt, da man aldrig rigtig kan nå frem til startresultatet.

Derudover kan man kun foretage slibning af gulve i træ et begrænset antal gange, før det bedre kan betale sig at lægge et nyt.

Det er altså super vigtigt at behandle gulvet godt fra start og hen ad vejen, da det giver det bedste og mest langtidsholdbare resultat.

Professionel belægning af trægulv

Det er en kompliceret proces at lægge et smukt trægulv. Det er derfor vigtigt for trægulvets levetid, og ikke mindst udseende, at både forarbejdet og selve belægningen klares af professionelle og erfarne håndværkere.

Derudover kan valget af træsorter også vise sig at være svært. Vi tilbyder rådgivning i valget af det rette gulv efter behov og ønsker.

Trægulve bruges i private boliger, men også i større institutioner som skoler eller kontorbygninger.

Hos BH Gulve har vi kompetencerne til at kunne hjælpe både private og erhvervskunder videre i processen med at få lagt trægulve i diverse rum og lokaler samt at sikre den løbende vedligeholdelse i form af gulvafslibning og lakering – alt sammen til fornuftige priser. Vi kan også være behjælpelige med rådgivning og belægning af linoleumsgulve og vinylgulve.

Kontakt os for en pris på gulvafslibning, lakering eller et nyt gulv

Vi er beliggende i Fuglebjerg og udfører mange gulvopgaver i Næstved, Sorø og Slagelse men vi kører naturligvis over hele Sjælland.

Er du i tvivl om, hvilket gulv der passer bedst hjemme hos dig eller på arbejdspladsen? Eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på afslibning af gulve, lakering eller lægning af et helt nyt?

Kontakt os i dag på telefon 40 32 20 43 eller via vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

FÅ ET DETALJERET TILBUD

  Hvornår skal opgaven udføres?

  • Vi brugte BH Gulve til at få lagt nyt gulv i virksomheden
   og er super tilfredse med resultatet.

   – Søren, Køge
  • Fantastisk samarbejde og godt håndværk leveret til tiden

   – Niels, Næstved