Skip to main content

OPRETNING AF GULV

Vi laver mange forskellige løsninger inden for gulvbelægning og gulvbehandling. Uanset om dit gulv kræver en opretning, fuld spartling eller en renoveringsplade, så kan vi hjælpe. Oplever du fugt i undergulvet, så står BH Gulve ligeledes klar til at løse problemet.

Opretning af gulv hos BH Gulve er forskellig

BH Gulve er din professionelle samarbejdspartner. Vi kommer altid ud og besigtiger, opmåler og giver dig et uforpligtende tilbud på alle former for gulvebelægning.

Hvis du vil læse mere om undergulve, vil vi henvise til Gulvfakta. Gulvfakta ligger i www.gulvbranchen.dk Her du kan læse lidt om hvilke løsningsforslag, der kan anvendes.

Kontakt os for hjælp

Vi kan sagtens hjælpe med opretning af gulv samt rådgivning af undergulv. Det vil dog kræve, at vi kan give dig en præcis løsning på netop dit problem.

Hvis du oplever problemer med dit undergulv eller andet, så tøv ikke med at kontakte os for spørgsmål eller løsningsforslag til dit problem. 

Vi er beliggende i Fuglebjerg og udfører mange gulve i Næstved – Sorø og Slagelse men vi kører naturligvis over hele Sjælland.

Vi kan kontaktes på tlf: 40 32 20 43 eller via kontaktformularen, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

FÅ ET DETALJERET TILBUD

  Hvornår skal opgaven udføres?

  • Vi brugte BH Gulve til at få lagt nyt gulv i virksomheden
   og er super tilfredse med resultatet.

   – Søren, Køge
  • Fantastisk samarbejde og godt håndværk leveret til tiden

   – Niels, Næstved