vinylgulv til badeværelse er en af de bedste løsninger

Vinylgulv til badeværelse

Badeværelsesgulv af vinyl

Hos BH Gulve har vi stor erfaring med badeværelsesbelægninger lavet af vinyloverflader.

Vi laver badeværelsesgulv af homogen vinyl, som er meget velegnet til lettere konstruktioner. Disse løsninger ses ofte hos til- eller ombygning samt badeværelser på første sal.
 

Vinylgulv til badeværelset er let at rengøre

En af de største fordele ved et et vinylgulv til badeværelset er rengøring deraf samtidig med, at man undgår furer, hvor kalken kan gemme sig. En anden væsentlig fordel er, at man opnår en større tæthed af gulv og vægge end ved et traditionelt klinkegulv.

På badeværelsesgulv af vinyl kan vandet ikke arbejde sig igennem furerne over tid. Det er derfor den ultimative løsning som vandtæt gulv.

Test dit vinylgulv

Vi råder altid vores kunder til at få testet deres vinylgulv igennem efter cirka 5 år. Derved sikre vi os at underlaget ikke har givet sig og trukket i vinylen. Det kan især være gavnligt ved et underlag af træ, der let kan give sig med årene.

Vi arbejder med mærker fra producenter som Tarkett -Forbo samt Altro. Gennem mange års erfaring kan vi stå inde for vinylens kvalitet og sikre dig den bedste løsning til dit badeværelsesgulv.
 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Bh Gulve udfører mange gulvopgaver i Næstved og omegn, men vi kører på hele Sjælland.

Skulle du have nogle spørgsmål, eller søger du et tilbud på dit næste gulvprojekt, kan vi kontaktes på telefon
40 32 20 43.

Du kan også skrive til os via kontaktformularen, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.