Skip to main content

LINOLEUMSGULV I NÆSTVED

BH Gulve tilbyder linoleumsgulve i Næstved og på Sjælland

Med et linoleumsgulv får du et miljøvenligt naturprodukt direkte under fødderne. Linoleumsgulv er fremstillet af linolie, harpiks, korkmel, træmel og kalkstensmel tilsat farve. Med et linoleumsgulv undgår man allergifremkaldende midler i gulvet.

Et gulv af linoleum er meget slidstærkt. Det ses derfor ofte på skoler og institutioner rundt om i hele Danmark, hvor mange mennesker færdes på daglig basis.

Linoleumsgulv har været produceret i 100 år. Det er et oplagt valg, hvis du søger et gulv med holdbarhed på 25 til 50 år.

Vi bruger mærker med kvalitet

For at sikre dig den bedste kvalitet af dit kommende linoleumsgulv i Næstved, Slagelse, Ringsted og omegn, bruger vi kun de bedste leverandør af gulve. Med Forbo og DLW får du et gulv, der er slidstærkt og holder mange år frem på grund af deres specielle overfladebehandling.

Fordele ved linoleum

Der er mange fordele ved et linoleumsgulv, som blandt andet er det miljøvenlige og slidstærke produkt, man får. Dertil kan et linoleumsgulv gøres personligt med et kæmpe udvalg af mønstre, farver og print i materialet, der kan tilpasses stil og ønsker.

Vi kan både lægge hele gulve eller flisebelægning, hvor tykkelsen fås mellem 2,5 mm til 4 mm. Ligeledes er det muligt at få et lyddæmpende underlag til gulvet. Alle gulvene er overdækket af en start film med et grønt skær, der forsvinder efter 14 dage.

Vil du høre mere?

Med udgangspunkt i Fuglebjerg ved Næstved kører BH Gulve rundt på hele Sjælland.

Søger du rådgivning til gulvbelægning eller -behandling af linoleumsgulve, kan du kontakte os på tlf: 40 32 20 43 eller skrive til os via kontaktformularen, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

Hvis linoleum ikke lige er belægningstypen for dig, så tilbyder vi også både vinylgulv og gulvtæpper.

FÅ ET DETALJERET TILBUD

  Hvornår skal opgaven udføres?

  • Vi brugte BH Gulve til at få lagt nyt gulv i virksomheden
   og er super tilfredse med resultatet.

   – Søren, Køge
  • Fantastisk samarbejde og godt håndværk leveret til tiden

   – Niels, Næstved